هوشمند سازی ساختمان خانه هوشمند کنترل 4 Control شرکت پلان

هوشمند سازی ساختمان خانه هوشمند کنترل 4 Control شرکت پلان با استفاده از قفل های هوشمند و درب بازکن های اتوماتیک می توان درب را باز یا بسته کرد. علاوه بر این با قفل های هوشمند امکان باز و بسته کردن درب از راه دور وجود دارد. به عبارت دیگر می توان گفت هنگامی که شما در خانه حضور ندارید می توانید از راه دور درب را برای افرادی که پشت در مانده اند باز کنید. مزایای خانه هوشمند شامل موارد دیگری نیز می شود، اما آن را در لیست بالا قرار نمی دهیم، چون یک مزیت کاملا پنهان می باشد. به جای تمام مزایای فناوری خانه های هوشمند امروزی، هشتمین مزیت این است که فناوری خانه هوشمند در سال های آینده چگونه توسعه خواهد یافت.

در پاسخ به اینکه سیستم تنظیم دمای خانه هوشمند چیست و چگونه کار می کند، مطالعه این مطلب راهگشا خواهد بود. رابط های کاربری خانه هوشمند درواقع ابزارهایی هستند که کاربران خانه هوشمند به کمک آن ها می توانند با خانه ارتباط برقرار کنند. این ابزارها از ریموت کنترل هوشمندی که جایگزین همه ریموت های خانه می شود تا کلید های هوشمند، صفحه های لمسی و یا همین تلفن همراه و تبلتی که همه از آن ها استفاده می کنند را در بر می گیرد..

بنابراین جهت بهره مندی از هر قابلیت، نیاز به نصب و راه اندازی تجهیزات مرتبط با آن را دارید. ترموستات هوشمند، ترموستاتی است که می‌توانید از هر جایی که هستید آن را تغییر دهید. نگران این هستید که وقتی به خانه می‌رسید خیلی هوا گرم یا خیلی سرد است؟ چه پس از کار و چه پس از یک سفر طولانی، این اصلا مساله‌ی نگران‌کننده‌ای نیست. با چند ضربه در برنامه‌ی خانه هوشمند و ساختمان هوشمند می‌توانید همه چیز را تنظیم کنید.

زمانی که از حریم خصوصی در خانه هوشمند حرف می زنیم، منظورمان اطلاعاتی است که شما درباره ی عادت ها و اتفاقات روزمره ی خانه، همسایه ها، دوستان و یا حیوان خانگی تان به شرکت های فناوری، چه بزرگ و چه کوچک می دهید. ساکنان خانه زمانی که بیرون از خانه هستند، می توانند با دوربین های امنیتی هوشمند خانه را نظارت کنند. خانه هوشمند دوست داشتنی، طبق برنامه ی زمانی که به او می دهید با پخش زنگ هشدار و آلارم کمک می کند که از راه دور هم بتوانید از عزیزانتان مراقبت نمایید. اگر وقت نمی کنید که گجت ها و ابزار خانه تان را هر لحظه کنترل کنید؛ می توانید زمانبندی سناریوها و برنامه های روزانه را در اپلیکیشن خانه هوشمند خود انجام دهید تا کارها به صورت خودکار پیش بروند. اگر خانه را ترک و فراموش کرده اید که شوفاژها را خاموش کنید؛ با چند کلیک می توانید سیستم گرمایشی و سرمایشی، اجاق گاز و لامپ های اضافی را خاموش و از قبض های نجومی آب، برق و گاز فرار کنید. به طوریکه می توان گفت بشر از زمانی که پا به این دنیا گذاشته، به فکر یک زندگی راحت بوده.

هوشمند سازی خانه به دلیل امکان هماهنگی با آخرین تکنولوژی های روز و قابلیت های آن در انواع منازل مسکونی ، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از تکنولوژی ‌های جدید در محیط خانه علاوه بر زیبایی، فاکتور راحتی و سرعت را نیز در انجام امور فراهم می‌کند. تجهیزات هوشمند سازی منزل این امکان را به ساکنین خانه می دهند تا در سریع ترین زمان ممکن تنظیمات دمای خانه ، روشنایی، سیستم های صوتی و تصویری و غیره را از راه دور با گوشی موبایل و یا با جذاب ترین رابط های کاربری مانند تاچ پنل ها اعمال کنند. در نصب پکیج هوشمند سازی خانه و منزل از اجزای متنوع با قیمت های مختلف استقاده می شود که تأثیر به سزایی در هزینه نهایی دارند.

متراژ خانه از جمله عواملی است که تأثیر مستقیمی روی قیمت خانه های هوشمند می‌گذارد، چرا که با بالا رفتن متراژ، نیاز به تجهیزات بیشتری برای هوشمند سازی است. زمانی که می‌خواهید خانه خود رو هوشمند کنید، نیازی نیست که در همان ابتدا همه امکانات هوشمند را با هم پیاده‌سازی کنید. در نتیجه می‌توانید با بودجه کمی شروع کرده و به مرور زمان خانه هوشمندتان را گسترش دهید. هوشمندسازی برای شما امکانی را فراهم می‌کند که بتوانید با تلفن همراه از هر کجای دنیا خانه را ببینید و بخش‌های مختلف آن را کنترل کنید.

با توجه به رونق یافتن این دانش، شاهد کاهش یافتن هزینه های هوشمند سازی ساختمان هستیم. با توجه به روش هوشمند سازی ساختمان و سطحی از هوشمندی که اننظارش را دارید، هزینه ساخت خانه هوشمند متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال در جایی که امکان کابل کشی وجود نداشته باشد، به استفاده از بستر ارتباطی Radio Frequency) RF) پروتکل KNX در ساختمان هوشمند روی می آورند. این بستر بر امواج رادیویی استوار است و برای بسیار از پروژه های ساختمانی که پس از ساخت به فکر هوشمند سازی افتاده اند، گزینه ای ایده آل محسوب می شود.

تلویزیون و سینمای خانگی

این سیستم حدود هفت سال است که وارد ایران شده و در حال به‏ روز شدن و رشد ‏کردن است و از آنجا که قیمت انرژی رو به افزایش است افراد به مرور ترجیح می‏ دهند از آن در خانه‏ هایشان استفاده کنند. یکی از مزیت‏های مهم این سیستم مصرف بهینه است، چراکه فرد بر تک ‏تک قطعات مصرف‏ کننده کنترل دارد. البته این به آن معنا نیست که از این قطعات کمتر استفاده می ‏شود، بلکه مصرف بهینه می‏شود، به طوری‏که مثلا در حوزه گرمایش، همان دمای مد نظر فراهم می ‏شود، ولی درنهایت حرارت با پرت کمتری تامین می‏شود. در تک‏ تک مواردی که هوشمند‏سازی روی آنها انجام می ‏شود مصرف بهینه وجود دارد؛ مثلا اتوماسیون صوتی‏- تصویری به این صورت است که در این سیستم پخش‏کننده ‏ها کامل حذف می‏شود و لازم نیست هر فرد در اتاقش یک سیستم پخش موزیک یا فیلم داشته باشد. در این سیستم سورس‏های آئودیو و ویدئو در ساختمان کار گذاشته می‏شود و ساختمان به چند زون تقسیم می‏شود.

  • در خانه های هوشمند به منظور ایجاد بستر شبکه از شیوه های متعددی بهره گرفته می شود.
  • فراتر از آن، احتمالاً با جایگزینی دستگاه‌های قدیمی‌تر با محصولات جدید برای همراهی با فضاهای داخلی و خارجی خود، به مجموعه دستگاه‌های خود خانه هوشمند نگرانی نخواهید داشت.
  • با اين روش مي توان برنامه هاي روتين كه بصورت مكرر و روزانه در ساختمان اجراء مي گردد را توسط اين سيستم برنامه ريزي و هدايت نمود.
  • بدین ترتیب می‌توان با داشتن تنها یک سیستم پخش‌کننده در خانه، در تمام اتاق‌هایی که به هاب مرکزی متصل هستند، از برنامه‌های تلویزیونی یا بازی‌های ویدئویی لذت برد.

شاید هم شما یکی از آن حوره های تکنولوژی باشید که همه چیز را در این مورد می دانند. با وجود همه این شایدها بد نیست کمی بیشتر درباره خانه یا ساختمان هوشمند بدانیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید؛ ما به زبان ساده به شما می گوییم خانه هوشمند چیست و چه طور کار می کند. امروزه سیستم های هوشمند وقت بیشتری به شما برای حضور در خانواده خواهند داد. در خانه هوشمند، پدر خانواده نیازی به کنترل وضعیت چراغ ها و خاموش کردن کولر ندارد. مادر خانواده نیز از حضور فرزندان خود در اتاق هایشان موقع خواب و برگشت آنها از مدرسه با خبر می شود.

هر یک از ساکنان این خانه دارای میکروچیپی سنجاق‌شده به سینه است که در سراسر خانه توسط حسگرها کنترل می‌شود. به کمک این میکروچیپ‌ها، دما و روشنایی اتاق با ورود افراد به هر اتاق و مطابق با ترجیح آن‌ها تنظیم می‌شود. موسیقی ساکنان را در سراسر خانه «دنبال»‌ می‌کند و نمایشگرهای بزرگ تنها با لمس یک دکمه، تابلوهای نقاشی و تصاویر مورد علاقه‌ی فرد را نمایش می‌دهند.

پروژه مهندس عمایرچی

مطالب مرتبط