راهنمای آسان برای ایجاد نقشه سایت sitemap آموزش سئو در وب برتر | xeroseo
نقشه HTML سایت یک صفحه HTML است که در آن تمام زیر شاخه های سایت ذکر شده است. بر خلاف نقشه XML، نقشه HTML برای کاربران و دسترسی راحت آن ها به صفحات مختلف سایت، ایجاد می شود. اینکه دقیقاً کجا آن را پیدا کنید بستگی زیادی به CMS شما و نحوه ساختار آن دارد.
فایل ایندکس نقشه سایت چیست؟
حذف نقشه سایت و معرفی نسخه جدید هیچ تاثیری بر سئو سایت شما نخواهد داشت. بررسی این مورد نیازمند دسترسی به سرچ کنسول است در غیراینصورت نمیتوان پاسخ دقیقی داد. تحلیل گزارشات و شناخت ابزارهای سرچ کنسول را به صورت کامل و دقیق در دوره آموزش گوگل سرچ کنسول ارائه کردهایم. اگر قبلا دوره را خریداری کردید سوال خود را در گروه اختصاصی تلگرام ارسال کنید تا توسط مدرس دوره مهندس اسماعیلی پاسخ داده شود. استفاده از نقشه سایت تاثیر مستقیم بر رتبهبندی صفحات وب ندارد. به عبارت دیگر حتی اگر سایت شما فاقد نقشه باشد امکان ایندکس توسط گوگل و نمایش در بالاترین جایگاه نتایج جستجو را دارد.
برای ارسال یک Sitemap روی URL کلیک کنید، و آدرس نقشه خودتان را آنجا وارد کنین، و SUBMIT را بزنید . اگر همه چیز در سایت مپ کامل باشد ، وقت آن رسیده است که Sitemap را برای گوگل ارسال کنید . فراموش نکنید حتما بعد از اتمام کار، یک بار سایت مپ را بررسی کنید.
- تمام آدرس هایی که در سایت مپ ایجاد می شود باید قوانین یکسان و مشخصی داشته باشد.
- این موضوع به این معناست آدرس هایی که با WWW آغاز میشوند را نمیتوان با آدرسهای بدون پیشوند WWW ترکیب کرد.
- اگر همه چیز درست پیش رفته باشد، شما میتوانید اطلاعات مربوط به نقشه را در این صفحه و در بخش «Submitted Sitemaps» مشاهده کنید.
- زمانی که کاربران عبارتی را جستجو می کنند، وظیفه موتور جستجوی گوگل این است که به بررسی پرداخته، نزدیک ترین و مرتبط ترین پاسخ به نیاز کاربر را نمایش دهد.
- همچنین ممکن است خزنده ها سایتی که از تگ “هرگز” استفاده کرده است را هر از چندگاهی مورد پیمایش قرار دهند تا متوجه تغییرات غیر منتظره ی آن شوند.
- این موضوع از ایندکس صفحه توسط گوگل جلوگیری می کند استفاده از این تگ برای صفحاتی که در سایت مهم هستند اما شما نمی خواهید گوگل آن ها را نشان دهد بسیار مفید است (ورود کاربر، ثبت نام و …).
در این مرحله از مجله خبری زیرو سئو سرچ کنسول خود قسمت sitemap را انتخاب کنید. فواید داشتن نقشه سایت را می توان کمک به خزنده های موتور جستجو برای درک بهتر صفحات یک سایت و در نهایت بهبود سئو سایت دانست. اما اگر از آن دسته افرادی هستید که برای بهبود سئو سایت خود هر اقدامی را انجام می دهید، بشدت ساخت و معرفی نقشه سایت را پیشنهاد می کنیم. بعد از این که استخراج لینک های سایت به صورت ۱۰۰ درصدی کامل شد، کافی است از منوی بالای صفحه، گزینه Sitemaps را انتخاب کنید. همان طور که میبینید، با استفاده از این گزینه میتوانید برای سایت خود یک سایت مپ XML بسازید. همچنین میتوانید یک سایت مپ برای عکس های سایت خود بسازید که پیشتر هم اشاره کردیم که این سایت مپ به گوگل کمک میکند تا محتوای تصویری سایت شما را بهتر بشناسد و ایندکس کند.
اضافه کردن سایت مپ جدید و اگر همه چیز به درستی انجام شده باشد، اطلاعاتی را روی نقشه سایت خود در این صفحه و در زیر بخش “Submitted Ssitemaps” خواهید دید. برای معرفی سایت مپ به گوگل وارد حساب کاربری خود در کنسول جستجوی گوگل شوید. آدرس این صفحه در نقشه سایت وجود دارد اما زمانی که ربات های گوگل به آن مراجعه می کنند، هیچ محتوای ارزشمندی را در آن مشاهده نمی کنند. سایت مپ XML به گوگل و دیگر موتورهای جست و جو میگوید که محتواهای سایت شما آخرین بار کی به روز رسانی شدهاند. (تاریخ آخرین به روز رسانی برای گوگل و به طور کلی برای سئو اهمیت ویژهای دارد). سایت مپ XML به گوگل و دیگر موتورهای جست و جو میگوید که دقیقاً چه صفحاتی و چه محتواهایی ایندکس شوند.
3 سایت مپ خبری