سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟ چرا باید sitemap داشته باشیم؟ | xeroseo

یکی از بهترین فرمت ها که معمولا اکثر سئوکارها از آن برای بهبود سئو و سریع تر ایندکس شدن صفحات استفاده می کنند، فرمت XML است که توسط خود کمپانی گوگل هم تایید و پیشنهاد می شود. نقشه سایت به موتور جستجو می گوید که در سایت شما خزیده و محتویات آن را ایندکس کند. فقط نشانی‌های اینترنتی مقالاتی را که در دو روز گذشته در سایت منتشر شده‌اند را درج کنید.

تهیه نقشه سایت با استفاده از برنامه

شما می‌توانید زمان آن را به‌صورت ساعتی، روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه انتخاب کنید. علاوه بر این موارد می‌توان از گزینه always (صفحه همیشه در حال تغییر است) و never (صفحه هیچ‌وقت تغییر نمی‌کند) هم استفاده کرد. تعدادی از تگ‌ها برای مشخص‌کردن دقیق آدرس‌ها اجباری است و برخی هم به‌عنوان تگ اختیاری برای اضافه‌کرن جزئیات بیشتر و راهنمایی خزنده‌های گوگل استفاده می‌شود. در ادامه هر تگ مورداستفاده در فایل sitemap را تعریف خواهیم کرد.

http://atours.ir

نقشه سایت برای یافتن صفحات سایت توسط موتور جستجو و سئو سایت نقش حیاتی دارد. همانطور که گفته شد سایت مپ از زبانی به نام XML استفاده می کند. زبان XML بسیار شبیه به HTML است و یک زبان برنامه نویسی مانند ASP یا PHP براحتی میتواند مطابق استاندارد برای شما یک فایل XML ایجاد کند.

استفاده از پلاگین All in One SEO

برای مجله خبری زیرو سئو سایت مپ برای سایت های ASP وارد سایت xml-sitemap شوید و آدرس سایتتان را وارد کنید. تلاش زیادی برای تولید محتوای عالی و صرف وقت برای اطمینان از خزیدن و نمایه‌سازی تمام این مطالب عالی وجود دارد و این اطمینان را می‌دهد که واقعاً ارزش این را دارید که دیده شوید. وقتی یک وب‌سایت در یک صفحه نتایج موتور جستجو در رتبه بالا قرار بگیرد، وب‌سایت برای تعداد بیشتری از کاربران اینترنت قابل‌مشاهده خواهد بود، بنابراین میزان مراجعه به وب‌سایت را افزایش می‌دهد. درمجموع، این کار برای سازنده وب‌سایت و هم برای کاربر مفید است. سایت مپ HTML نمایشی تصویری از ساختار سایت یک وب‌سایت است؛ مانند یک سایت مپ XML، همه مهم‌ترین صفحات یک وب‌سایت را لیست می‌کند اما به روشی دوستانه‌تر برای انسان است.

به عنوان مثال ، کاربران WordPress می توانند افزونه اختصاصی را بارگیری و نصب کنند که به سرعت کار را انجام دهد. نقشه سایت شامل “ابر داده(اطلاعات جامع و کامل)” – یا اطلاعات متنی در مورد هر صفحه و ساختار صفحات است. این داده ها به چگونگی ساماندهی صفحات و ارتباط آنها با یکدیگر ، آخرین بار به روزرسانی آنها و غیره می پردازد. نقشه سایت برای اطمینان از اینکه Googlebot تمام محتوایی را که باید ارائه دهید مشاهده می کند ، و درک نحوه سازماندهی آن ضروری است.

  • با استفاده از این تگ می‌توانید برای گوگل مشخص کنید که هر چند وقت یک بار احتمال می‌روند که صفحه تغییر کند تا برای ایندکس مجدد، به آن سر بزند.
  • فرض کنید در وب‌سایت خود پست تایپ‌های مختلفی دارید؛ مانند نوشته‌ها، برگه‌ها، محصولات و نمونه کارها.
  • حالا دیگر سایت مپ وبسایت شما توسط این افزونه به صورت خودکار تهیه می‌شود.
  • البته شما می توانید با دنبال کردن ساختار کد، نقشه سایت XML را به صورت دستی نیز نقشه سایت ایجاد کنید.
  • در واقع هدف از ایجاد و ساخت سایت مپ ایندکس صفحات سایت توسط ربات های موتورهای جستجو و بهبود بازدید از سایت است.

مطالب مرتبط